Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Davula başlamada yaş önemli midir?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Eğitim Davula başlamada yaş önemli midir?

yaşım 20 . 1 sene önce elektro gitar ile uğraşmaya başladım..
    ama küçük yaştan beri ritim tutardım hep her türlü müzikte ritme göre ellerimle masaya falan vururdum yani.. seviyorum
    ama yaşımdan dolayı davul, çok uzun sürede öğrenilebilir mi?
    ya da gitarda kendimi biraz daha geliştirip ondan sonra mı denesem davulu?

arkadaşım hiç bir şey için geç değil sıkı çalışırsan üstesinden gelirsin ne demişler öğrenmenin yaşı yoktur. Senin yapman gereken gitardamı ilerlemek istersin davuldamı yoksa ikisi birden mi? bu karaı verdikten sonra harekete geçmen yeterli sonuçta kimse anasının karnında öğrenmedi bu işi küçük yaşta başlamak tabi ki önemli ama ülkemiz şartlarında bu ne kadar olası sen kendin biliyorsun yani. O yüzden sen devam et uğraş dene azimli ol başarırsın merak etme.

Yorum

Elektronun yanına davul alırsan inan bana çok daha şevkli olur herşey. Elektroyla davulu bence idare edersin. Al ama şöyle klasik bateri al. Elektro bateri pek iç açıcı değil, ama hiç yoktan iyidir. Al bir tane bateri elektroda olur kendini geliştirirsin. Benim imkanım olsa hemen klasik bateri alacağım kocaman=)

Yorum

Davulun Başlama Yaşı Yoktur Kesinlikle Bu söylenti Gereksizdir..Önemli Olan Başlama Çalışmasıdır Kişinin Azmine Kalmış Bir Şey.24 Yaşında Davula Yeni Başlayan Birisi Şimdi DÜnyanın En iyi Davul Çalanlarından birisi Adını Unuttum K.b bunun yaşı olmaz Çalış Çalış Çalış demişler tkaıntı yapmayın yani yaş konusunda
        Son güncelleyen gkygky; 17-04-2009, 11:45.

Yorum

sadece davulda değil bütün enstrumanlarda yaş önemlidir..belli bir yaştan sonra öğrenim küçük yaşa göre biraz daha zor oluyor..özellikle davulda kas yapısı çok önemlidir belli bir yaştan sonra kas şeklini aldığı için bazı tekniklerde ileri yaşlarda belirgin zorluklar oluşabiliyor.azim ve çalışmak çok önemli ama küçük yaşta başlamak çok büyük avantaj ve doğru olan şeyde bu.ben 17 yaşında başladım davul çalmaya şimdi 20 yaşındayım ve davula geç başladığımı düşünüyorum.mike portnoy,lars ulrich,joey jordison,tony royster vs vs bunlar 6-7 yaşında davul eğitimi almaya başlayan davulcular.örnekleri çoğaltabilirim..

Yorum

6 yaşında başlayan birisi yavaş yavaş 20 yaşına kadar bayağı ilerleyebilir ama 20 yaşında başlayan birisi günde 6-7 saat çalışmayla ancak bu farkı kapatabilir
            Son güncelleyen alperenbkrcgl; 22-08-2009, 04:01.

Yorum

Geç Başladı diyipte Başarılı Olmayacak Die bi kayde olmayacagı için yaş önemli çalışmak önemlidir
              Son güncelleyen gkygky; 16-04-2009, 14:00.

Yorum

başarılı olamaz demedim farkettiyseniz.geç başlamak dezavantajdır dedim.ağaç yaşken eğilir sözü boşuna söylenmemiştir demek istediğim anlatmak istediğim bu yani..

Yorum

önemli değildir. okuma yazma öğrenmek gibi düşün. okula hiç gitmeyip okumayı yetişkinliğinde öğrenen adam,okumayı çocukken öğrenen adam kadar hızlı okuyamaz diye bişe olmaz. düzgün bi şekilde çalışırsan bi sorun kalacağını düşünmüyorum.

Yorum

Aynen bende katılıyorum Yani Çalıştıktan sonraaaa hiç birşey önemli dehil boş bir konu
                    Son güncelleyen gkygky; 16-04-2009, 23:13.

Yorum

burda bahsettiğimiz şey sadece ne kadar iyi çalmak **** çalmamak değil ki.tecrübe denen şeyi çalışarak kazanamıyorsun.20 yaşındayım ve 50 ye yakın sahne tecrübem oldu..bazı şeyler sadece çalışmak olmuyor erken müzik yaşamına başlamanın artılarından biri bu.aslında boş bir konu değil çok doğru ve gerekli bir konu açılmış.ben kimseye belirli bir yaştan sonra çalan iyi çalamaz **** önce başlayanlar kadar iyi çalamaz demedim sadece önce başlayanlar daha avantajlı olurlar dedim bu kadar burda kimseyi kıyaslamıyorum yanlış anlaşılıyor dedim bazı şeyler.

Lütfen mesajınızı düzenleyip bu uyarıyı silin.
                      Deformasyonlu (yıldız veya polis) kelimeler Türkçeyi düzgün kullanmadığınızı göstermektedir, lütfen mesajınızı düzgün bir Türkçe ile yazınız!..
                      Son güncelleyen mygitar; 18-04-2009, 20:28.

Yorum

Azim,sabır ve tecrübe azim ve sabrı halledersin ancak tecrübe için geç olabileceğini söyleyebilirim ama bu seni asla yıldırmamalı

Yorum

Dea†hh isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Azim,sabır ve tecrübe azim ve sabrı halledersin ancak tecrübe için geç olabileceğini söyleyebilirim ama bu seni asla yıldırmamalı
                          azim ve sabrı anladım da, tecrübenin ne ilgisi var? 0dan bir enstrüman öğreniliyorsa nasıl bir tecrübe gerekebilir ki? adam yarın turneye çıkacağım demiyor, tecrübeyi ne yapsın?

Yorum

davul

Ya geçin şu yaş muhabbetini tabiki de yaş önemli fakat virtüöz olmayacaksın sonuçta gayet 1 2 sene götür sonra çıkar bir yerlerde elbette çalarsın kendini her türlü tatmin edersin önemli olan bu.

Yorum

Adam Hala ısrar ediyor yaş önemlidir diye 24 yaşında bateri"ye başlayıpta şu an dünyanın en iyilerinden birisi var adını unuttum mesela buraya gelipte arkadaşlar 24 yaşındayım bateriye başlıyorum çok mu geç dese idi senin gibiler yüzünden bateriye başlamamış olacaktı...Yaş önemli değil Her zaman Çalışma Önemlidir tutturmuş yaş die

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X